RO  CONTACT  AJUTOR

ACASA   CONTACT   AJUTOR

Anunț - volumul TVA de la A la Z. Ghid practic. Autor: Mariana Vizoli

Reducerea specială pentru membrii Camerei Consultanților Fiscali pentru volumul TVA de la A la Z. Ghid practic continuă.

Membrii CCF pot achiziționa volumul la prețul special de 100 lei prin comandă la acest link:  https://forms.gle/Q4vBYDZrLwjKBA9z6

Oferta este valabilă până la data de 28 februarie 2020.

Despre carte:

Volumul TVA de la A la Z. Ghid practic a fost gândit ca un îndrumar. O călăuză care să-l poarte pe cititor, pas cu pas, prin toate hățișurile TVA. O analiză clară, pe firul Codului fiscal și al normelor metodologice de aplicare, în contextul legislației europene și al practicii recente și relevante a Curții de Justiție a Uniunii Europene (peste 100 de fragmente de jurisprudență).

Cartea aceasta reprezintă o construcție fundamentată, înainte de orice, pe experiența multor ani de practică. Doamna Vizoli, specialist ancorat temeinic în fiscalitate și bun înțelegător al acestor realități volatile, compune și descompune pe înțelesul tuturor explicațiile greoaie ale legii, traducându-le prin exemple simple și clare – peste 200 de exemple, uneori adevărate tipare pe care cititorul să își poată așeza și dezlega propria situație practică.

Despre autor:

Mariana Vizoli a avut o carieră de 18 ani în cadrul Ministerului Finanţelor Publice, unde a îndeplinit mai multe funcţii, printre care director, director general adjunct, director general al Direcţiei generale de legislaţie Cod fiscal şi reglementări vamale şi secretar de stat pe probleme de fiscalitate.

În prezent este consultant fiscal independent, colaborator cu firma Soter&Partners, membru în Consiliul Superior al Camerei Consultanților Fiscali, fiind implicată în activitatea de consultanţă fiscală, susţinerea de seminare şi conferinţe pe probleme de fiscalitate. Reprezintă Camera Consultanților Fiscali la şedinţele CFE (Confederația Fiscală Europeană), unde se dezbat, printre altele, proiectele de directive elaborate de Comisia Europeană şi se analizează modul de aplicare a deciziilor Curţii de Justiţie a Uniunii Europene.

Pentru alte detalii, ne puteți contacta la:

E-mail: marketing@hamangiu.ro 
Telefon: 021-336.04.43; 031-805.80.20

Essential SSL