Experți fiscali judiciari 2021

În vederea întocmirii şi transmiterii către Ministerul Justiției a Listei consultanților fiscali care au optat pentru efectuarea de expertize fiscale judiciare pentru anul 2021, consultanții fiscali – membri activi ai Camerei Consultanților Fiscali, care doresc să opteze pentru efectuarea de expertize fiscale judiciare, trebuie să transmită “Fișa de opțiuni” (click pentru fișier .doc sau fișier .pdf) până la data de 1 octombrie 2020.

Precizăm că aceeași procedură de înscriere trebuie urmată și de către membrii Camerei Consultanților Fiscali, care au fost înscriși în Listele pentru efectuarea de expertize fiscale judiciare în anii precedenți și doresc să efectueze astfel de expertize și în anul 2021.

 
Vă rugăm să luați în considerare faptul că, înscrierea în Lista consultanților fiscali care au optat pentru efectuarea de expertize fiscale judiciare este condiționată de îndeplinirea la zi a tuturor obligațiilor față de Camera Consultanților Fiscali (plata cotizației fixe şi variabile, depunerea declarațiilor de activitate, efectuarea orelor de pregătire profesională continuă).

Fișa de opțiuni se poate depune online la adresa de e-mail expertize.judiciare@ccfiscali.ro, direct la sediul CCF din str. Strada Alexandru Constantinescu nr 61, sectorul 1, București sau prin poștă la aceeași adresă.

Pentru orice informații suplimentare vă stăm la dispoziție la numerele de telefon:

  • 021.311.0966;
  • 0733.30.30.46 – Nicoleta Handarici.

www.ccfiscali.ro/cum-se-obtine-dreptul-de-a-efectua-expertize-fiscale-judiciare