RO  CONTACT  AJUTOR

ACASA   CONTACT   AJUTOR

 

 

SEMINAR DE FISCALITATE “ULTIMELE NOUTĂŢI LEGISLATIVE ÎN DOMENIUL FISCAL”

CAMERA CONSULTANȚILOR FISCALI organizează în parteneriat cu CASA DE AUDIT CORVINIA SRL un Seminar de fiscalitate având ca temă „Ultimele noutăţi legislative în domeniul fiscal”, sâmbătă 8 februarie 2014, în Amfiteatrul "Spiru Haret" din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara, str. Gheorghe Barițiu nr. 2, municipiul Deva.

Seminarul de fiscalitate se adresează în egală măsură, atât consultanţilor fiscali, cât şi reprezentanţilor mediului de afaceri, şi oferă participanţilor prilejul de a se informa asupra modificărilor de ultimă oră intervenite în Codul fiscal şi în Codul de procedură fiscală şi de a găsi împreună soluţii în facilitarea aplicării practice a acestor modificări.

Temele prezentate vor fi susținute de specialişti în elaborarea legislaţiei fiscale şi a celei privind procedura fiscală din Ministerul Finanţelor Publice.

Având convingerea că tematica propusă va trezi interesul dumneavoastră, am fi bucuroşi dacă aţi onora cu prezenţa acest eveniment, fapt ce poate fi confirmat până pe data de 5 februarie 2014 la adresa de e-mail seminar@ccfiscali.ro, sau prin fax, la numărul 0372870667.

 

Agenda seminarului .pdf

Formularul de participar .doc sau .pdf

Essential SSL