RO  CONTACT  AJUTOR

ACASA   CONTACT   AJUTOR

 

 

SEMINAR “Evaziunea fiscală”, 13 martie 2015, București

Camera Consultanţilor Fiscali organizează în parteneriat cu Institutul Naţional al Magistraturii, Seminarul cu tema „Evaziunea fiscală”, la care sunt invitați să participe magistraţi, avocaţi și consultanţi fiscali.

Evenimentul va avea loc în Bucureşti, vineri 13 martie 2015, în sala Iridium - Hotel Howard Johnson Grand Plaza, Calea Dorobanților nr. 5-7, sectorul 1.

Tema seminarului abordează unul din fenomenele economico-sociale deosebit de grave cu care se confruntă România, dar și toate statele lumii și va fi dezbătută de specialiști din cadrul Institutului Național al Magistraturii, Ministerului Finanțelor Publice, Direcției Regionale Antifraudă Fiscală, Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor, societăților de avocatură și consultanță fiscală.

Având convingerea că tematica propusă va trezi interesul dumneavoastră, am fi bucuroși dacă ați onora cu prezența acest eveniment, fapt ce poate fi confirmat până pe data de 11 martie 2015 la adresa de e-mail seminar@ccfiscali.ro, sau prin fax, la numărul 0372870667.

 

Agendă                             Formular de participare

 

Pentru consultanții fiscali, participarea la acest eveniment echivalează cu 5 ore de pregătire profesională.

Essential SSL