RO  CONTACT  AJUTOR

ACASA   CONTACT   AJUTOR

 

 

FORUM DE FISCALITATE “Codul fiscal rescris – obiective și finalitate” 15 octombrie 2015

Camera Consultanților Fiscali organizează în data de 15 octombrie 2015, în București la Camera de Comerţ şi Industrie a României, B-dul Octavian Goga, nr. 2, sector 3, amfiteatrul “Al.I. Cuza”, et.4, tronson 2, Forumul de fiscalitate dedicat Codului fiscal rescris și impactului ultimelor modificări legislative în practica activității economico-sociale viitoare.

Ajuns la cea de-a V-a ediție, evenimentul a devenit deja în domeniu, un punct de referință, care reunește consultanți fiscali, directori financiari, manageri generali și alți reprezentanți ai mediului de afaceri.

An de an acest forum s-a bucurat de o largă participare, fiind recunoscute atât calitatea științifică a temelor abordate, cât și profesionalismul specialiștilor care le-au susținut.

Și în cadrul acestei ediții temele propuse vor fi dezbătute de specialiști în elaborarea legislației fiscale din direcțiile de specialitate din cadrul Ministerul Finanțelor Publice și de specialiști cu o vastă expertiză în fiscalitate din cadrul celor mai cunoscute societăți de consultanță fiscală, care vor aborda în special aspectele practice.

Având convingerea că în cadrul acestui important eveniment organizat de Camera Consultanților Fiscali, veți afla ultimele informații privind modificările aduse legislației fiscale, precum și răspunsurile la problemele dvs. generate de aplicarea în practică a acestora, așteptăm înscrierile dvs. până pe data de 13 octombrie 2015 la adresa de e-mail seminar@ccfiscali.ro, sau prin fax, la numărul 0372.87.06.67.

 

Agenda seminarului                             Formularul de participare

 

Pentru consultanții fiscali, participarea la acest eveniment echivalează cu 5 ore de pregătire profesională.

 

 

Essential SSL