RO  CONTACT  AJUTOR

ACASA   CONTACT   AJUTOR

 

 

FORUM DE FISCALITATE “În actualitate - Codul fiscal și Codul de procedură fiscală” 18-19 februarie 2016

La cererea consultanților fiscali, Camera Consultanților Fiscali organizează cea de-a VII-a ediție a Forumului de fiscalitate, în cadrul căreia vor fi dezbătute ultimele noutăți din legislația fiscală și cea de procedură fiscală, în conformitate cu prevederile Noului Cod fiscal și a Noului Cod de procedură fiscală, în strânsă concordanță cu Normele metodologice de aplicare a celor două coduri.

Evenimentul - care la solicitarea consultanților fiscali - se va desfășura pe durata a două zile, respectiv 18 februarie și 19 februarie 2016, în București la Clubul Floreasca - Bulevardul Mircea Eliade nr. 1, se adresează în egală măsură consultanților fiscali, directorilor financiari, managerilor generali și altor reprezentanți ai mediului de afaceri.

Temele ce vor face obiectul dezbaterilor vor fi dezbătute de specialiști în elaborarea legislației fiscale și a celei de procedură fiscală din direcțiile de specialitate ale Ministerului Finanțelor Publice și, de asemenea, de specialiști în fiscalitate din cadrul celor mai cunoscute societăți de consultanță fiscală.

Având în vedere că toate evenimentele similare organizate de Camera Consultanților Fiscali, s-au bucurat de aprecierea unanimă a participanților, atât în ceea ce privește temele abordate, calitatea expunerilor, cât și condițiile optime de desfășurare ale acestora, avem convingerea că și această ediție a Forumului de fiscalitate, va răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Înscrierile se pot face până pe data de 16 februarie 2016, la adresa de e-mail seminar@ccfiscali.ro, sau prin fax, la numărul 0372.87.06.67.

Pentru consultanții fiscali, participarea la acest eveniment echivalează cu 5 ore de pregătire profesională.

 

Agenda seminarului               Formularul de participare (.doc) si (.pdf)

 

Essential SSL