RO  CONTACT  AJUTOR

ACASA   CONTACT   AJUTOR
INFORMARE
               În ziua de joi 3 iunie 2010, Camera Consultanţilor Fiscali din România în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie Suceava a organizat, în municipiul Suceava, o întâlnire de lucru între reprezentanţii mediului de afaceri din judeţele Suceava şi Botoşani, consultanţii fiscali din zonă şi reprezentanţi ai Ministerului Finanţelor Publice şi ai Direcţiei Generale a Finanţelor Publice - Suceava.

          Evenimentul a reprezentat o oportunitate, atât pentru consolidarea legăturilor dintre mediul de afaceri şi consultanţii fiscali, cât şi pentru expunerea dificultăţilor întâmpinate în aplicarea în practică a legislaţiei fiscale.
           
          În cadrul acestei întâlniri s-au remarcat în mod deosebit consultanţii fiscali din zonă, care, dând dovadă de un înalt profesionalism, au abordat o serie de teme de actualitate, atât din legislaţia fiscală cât şi din cea de procedură fiscală.
           
          Seria unor astfel de evenimente organizate de Camera Consultanţilor Fiscali,   în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie locale va continua, având în vedere interesul manifestat faţă de aceste întâlniri.

           
                                                                          
                                                                                                                                           08.06.2010

Essential SSL