EN   RO  CONTACT  AJUTOR
ACASA   CONTACT   AJUTOR

                                                                                                                                                                                                                                                    

Camera Consultanților Fiscali deplânge despărțirea de cel care a fost Ioan Nicolescu, distinsă personalitate, unul dintre fondatorii organizației noastre profesionale.
 
Cu un spirit vizionar, dinamic și o experiență îndelungată în Ministerul Finanțelor Publice,  Ioan Nicolescu și-a adus o importantă contribuție  la dezvoltarea profesiei de consultant fiscal în România.

În acest moment dureros pentru toți cei care l-am cunoscut, cu recunoștință pentru întreaga sa activitate și prietenie, ne luăm rămas bun de la cel care va rămâne pentru totdeauna un exemplu de omenie și profesionalism.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! 

                                                                                                                                                                                                                                                    

23 mai 2019 - Camera Consultanților Fiscali organizează o întâlnire cu consultantul în domeniul comunicării Florian Mueck

Camera Consultanților Fiscali organizează o întâlnire cu consultantul în domeniul comunicării Florian Mueck (click aici). Prezentarea va fi exclusiv în limba engleză.

În deschidere, specialiști cu expertiză în fiscalitate vor susține o serie de teme de actualitate din domeniul fiscalității interne și internaționale.

 

Evenimentul va avea loc în ziua de joi 23 mai 2019, în București la Hotel Marshal Garden - Calea Dorobanți nr. 50B, sector 1.

 

Participarea este gratuită, iar înscrierea - în limita locurilor disponibile - se poate face pe site-ul Camerei Consultanților Fiscali (click aici).

Prezența la acest eveniment echivalează cu 5 ore de pregătire profesională.

 

Programul evenimentului (click aici).