RO  CONTACT  AJUTOR

ACASA   CONTACT   AJUTOR

Conferința Tax & Finance Forum Iasi 12 iunie, Palas Congress Hall

BusinessMark are plăcerea să vă anunţe organizarea unei noi ediții a Tax & Finance Forum Iași, ce va avea loc pe 12 iunie 2019 la Palas Iași- Congress Hall.

 

Evenimentul este adresat atât companiilor din mediul privat, cât și celor din sectorul public și va aborda cele mai importante aspecte legislative și fiscale pentru contribuabilii români. Vom prezenta și analiza tendințe și politici fiscale la nivel internațional, armonizarea legislației românești, principalele aspecte privind impozitele directe și impozitele indirecte, modificări și reglementări ale Codului Fiscal și Codului de Procedură Fiscală.

Edița va include sesiuni cu slot-uri de prezentări de 30-60 de minute, ce vor acoperi cele mai importante aspecte legislative și fiscale cu impact asupra mediul de afaceri.

 

Participarea la eveniment echivalează cu 5 ore de pregătire profesională pentru membrii CCF.

Costul de participare pentru consultantii fiscali, membri ai Camerei Consultantilor Fiscali este cu un un discount de 20%: 48 Euro (fata de 60 Euro) + TVA/ participant.

 

Program

09:00 – 09:30     Înregistrarea participanţilor

09:30 – 11:30     Sesiunea I

11:30 – 12:00     Business coffee break

12:00 – 14:00     Sesiunea a II-a           

14:00 – 15:00     Business lunch

 

Speakeri:

INGA ȚIGAI, Senior Manager - People Advisory Services and Tax Technology and Transformation, EY ROMÂNIA

IONUȚ MĂSTĂCĂNEANU, Director Servicii de fiscalitate, KPMG ROMÂNIA

ALINA ANDREI, Partener, CABOT TRANSFER PRICING

LAURA CIOBANU, Manager Consultanță de mediu și Fond de Mediu, EY ROMÂNIA

LUCIAN DUMITRU, Senior Manager Direct Taxation, MAZARS

ALINA FĂNIȚĂ, CEO, PKF FINCONTA

VALENTIN CREȚU, Tax Manager, International Tax Services, EY Romania – R&D  and tax incentives

Tematică

 

 • Tendințe și politici fiscale la nivel internaț Strategia fiscală a României și armonizarea legislației românești cu cea globală
 • Transformare. Aspecte privind taxarea în economia digitală.
 • Aspecte practice privind modificările aduse legislației fiscale în anul 2019
 • Prețuri de transfer. Managementul riscurilor. Politici de prețuri de transfer. Aspecte privind serviciile administrative și de management. Finanțarea intra-grup. Tratamentul fiscal al ajustărilor. Evitarea dublei impuneri. Controlul prețurilor de transfer - tendințe și aspecte din practică
 • Stock Option Plan – instrument special de remunerare a angajaților. Cadru conceptual și practic
 • Legislație de mediu în 2019. Modificările aduse taxelor datorate la Fondul pentru Mediu
 • Provocările fiscale în 2019 (în special în domeniul IT):
  • Angajat sau colaborator?
  • Facilități fiscale – scutire de impozit IT sau R&D?
  • Impozit pe profit datorat în Romania sau în afară?
  • Impozitarea tranzacțiilor cu nerezidenți – servicii sau redevențe?
 • IFRS 16 - Studii de caz
 • Principalele reglementări ale legislației europene în domeniul impozitelor directe și indirecte. Implementarea în legislația românească. Impact pentru contribuabili
 • TVA – noul sistem de TVA, tendințe de modificare a directivelor europene, provocări legislative, deducere, ajustări, rambursare, interpretări legislative

 

Evenimentul este dedicat: directorilor financiari, directorilor generali, controllerilor financiari, consultanţilor fiscali, directorilor economici, directorilor contabili, auditorilor, expertilor fiscali si contabililor.

 

Detalii privind participarea

Costul de participare pentru membri Camerei Consultantilor Fiscali este cu un un discount de 20%: 48 Euro (fata de 60 Euro) + TVA/ participant

Pentru înscrierea a doi participanti se acordă un discount de 10%, 15% pentru trei participanti si 20% pentru 4 sau mai mulți participanți.

Va rugam sa specificati numarul carnetului de membru in mailul de confirmare a inregistrarii pentru a beneficia de taxa redusa.

 

Pentru a va inregistra in audienta, va rugam sa solicitati formularul de inscriere la office@business-mark.ro .

De asemenea, inregistrara se poate face si online (https://business-mark.ro/event/tax-finance-iasi-2/  ). In acest caz, pentru a beneficia de discount, va rugam sa folositi codul de discount CCF20 si sa il completati in campul „coupon code”.

Mai multe informatii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul BusinessMark: https://business-mark.ro/event/tax-finance-iasi-2/

Pentru mai multe detalii și înscrieri vă rugăm să contactați Alice Mitru – alice.mitru@business-mark.ro ; 021 313 98 19.

 

 

 

Essential SSL