RO  CONTACT  AJUTOR

ACASA   CONTACT   AJUTOR

În atenția consultanților fiscali care doresc să efectueze expertize fiscale judiciare în anul 2020

         Camera Consultanților Fiscali în colaborare cu Ministerul Justiției – Serviciul Profesii Juridice Conexe – a elaborat Procedura (click aici) privind întocmirea, actualizarea şi comunicarea de către Camera Consultanților Fiscali către Ministerul Justiției a Listei consultanților fiscali care au optat pentru efectuarea de expertize fiscale judiciare.

          În vederea întocmirii şi transmiterii listei aferente anului 2020, consultanții fiscali care doresc să opteze pentru efectuarea de expertize fiscale judiciare în anul 2020, trebuie să transmită “Fișa de opțiuni” (click pentru fisier .doc sau fisier .pdf) .
Având în vedere faptul ca până la data de 1 Decembrie 2019, lista se transmite către Ministerul Justiției – Serviciul Profesii Juridice Conexe, vă rugăm transmiteți opțiunea dvs la adresa de e-mail: nicoleta.handarici@ccfiscali.ro.
 
          Vă rugăm să luați în considerare faptul că, înscrierea în Lista consultanților fiscali care au optat pentru efectuarea de expertize fiscale judiciare este condiționată de îndeplinirea la zi a tuturor obligațiilor față de Camera Consultanților Fiscali la data optării (plata cotizației fixe şi variabile, depunerea declarațiilor de activitate pe toţi anii în cauză, efectuarea orelor de pregătire profesională continuă ).
Vă stăm la dispoziție pentru orice nelămuriri sau informații suplimentare la numerele de telefon:

  • tel. fix nr. 021.311.0966
  • 0733.30.30.46 – Nicoleta Handarici

          Fișa de opțiuni se poate depune direct la sediul CCF din str. Strada Alexandru Constantinescu, nr 61, Sectorul 1, București, sau se transmite prin fax la nr.021.340.40.60, sau pe adresa de email nicoleta.handarici@ccfiscali.ro.