RO  CONTACT  AJUTOR

ACASA   CONTACT   AJUTOR

 

Actualizare cerere de ofertă ”Servicii de creare şi personalizare site WEB realizat pe o aplicaţie tip Sistem de Management de Conținut (CMS)

Consiliul Superior al CCF a decis prelungirea până pe 31 ianuarie 2020, ora 17,00,  a termenului până la care se pot depune oferte pentru atribuire contract ”Creare şi personalizare site WEB pe o aplicaţie tip Sistem de Management de Conținut (CMS)”. De asemenea a fost modificat caietul de sarcini în sensul extinderii perioadei de execuție a serviciilor până la maximum cinci luni.

Prin aceste modificări, CCF, în calitatea sa de organizație profesională de interes public, dorește să încurajeze o gamă cât mai largă de furnizori de servicii IT să participe la licitație cu oferte competitive sub raport calitate-preț. 
Pentru informații suplimentare, puteți trimite întrebări în scris la adresa office@ccfiscali.ro, persoană de contact Liviu Niculae, Șef Serviciu Informatic.
Răspunsurile vor fi transmise pe mail și vor fi distribuite către toți participanții la licitație, cu păstrarea confidențialității. 
Așteptăm oferta dumneavoastră.

Aici – caietul de sarcini (cerere ofertă) 

Aici – anexe în format WORD

Essential SSL