RO  CONTACT  AJUTOR

ACASA   CONTACT   AJUTOR

 

 

FORUM DE FISCALITATE - ediția a IV-a 2015

Camera Consultanților Fiscali organizează pe 19 februarie 2015, în sala Platinum Grand Ballroom – Hotel Howard Johnson Grand Plaza, Calea Dorobanților nr. 5-7, sectorul 1, cel mai important Forum de fiscalitate dedicat schimbărilor legislative din ultimul an în domeniul fiscal și impactul acestora în activitatea economico-socială în perioada următoare.

Ajuns la cea de-a IV-a ediție, evenimentul a devenit deja în domeniu un punct de referință, care reunește consultanți fiscali, directori financiari, manageri generali și alți reprezentanți ai mediului de afaceri.

An de an acest forum s-a bucurat de o mai largă participare, fiind recunoscute atât calitatea științifică a temelor abordate, cât și profesionalismul specialiștilor care le-au susținut.

Și în cadrul ediției din anul acesta temele propuse vor fi dezbătute de specialiști în elaborarea legislației fiscale şi a celei privind procedura fiscală din Ministerul Finanțelor Publice și de specialiști în fiscalitate din cadrul celor mai cunoscute societăți de consultanță fiscală care vor aborda în special aspectele practice.

Având convingerea că la Forumul de fiscalitate, organizat de Camera Consultanților Fiscali în anul 2015, veți afla cele mai recente informații privind modificările aduse legislației fiscale, precum și răspunsurile la problemele dvs. generate de aplicarea în practică a acestora, așteptăm înscrierile dvs. până pe data de 17 februarie 2015 la adresa de e-mail seminar@ccfiscali.ro, sau prin fax, la numărul 0372.87.06.67.

 

Agenda seminarului                                       Formularul de participare

 

Pentru consultanții fiscali, participarea la acest eveniment echivalează cu 5 ore de pregătire profesională.

Essential SSL