RO  CONTACT  AJUTOR

ACASA   CONTACT   AJUTOR

 

 

Camera Consultanţilor Fiscali organizează în parteneriat cu Institutul Naţional al Magistraturii, Conferința cu tema „EXPERTIZA FISCALĂ JUDICIARĂ ȘI EXTRAJUDICIARĂ – aspecte de drept material, procesual și de conduită profesională”, eveniment la care sunt invitaţi să participe magistraţi, avocaţi şi consultanţi fiscali.

Evenimentul va avea loc în Bucureşti, în ziua de 11 martie 2016, Hotel Capital Plaza, sala Ion Mincu – Bd. Iancu de Hunedoara nr. 54, sectorul 1.

Rolul expertizei fiscale ca mijloc de probă a devenit deosebit de important în contextul economic şi juridic actual în care se află mediul de afaceri din România. În toate statele europene, activitatea experților este indispensabilă pentru organele cu atribuții jurisdicționale, în descoperirea adevărului juridic în cadrul procesului penal sau civil.

Tema conferinței propune dezbaterea unor aspecte de drept material, procesual și de conduită profesională în realizarea expertizelor fiscale, precum și clarificarea unor dificultăți procedurale rezultate din realitatea practică.

Pentru consultanţii fiscali, participarea la acest eveniment echivalează cu 5 ore de pregătire profesională.

Agendă

Formular de participare

Essential SSL