RO  CONTACT  AJUTOR

ACASA   CONTACT   AJUTOR

 

 

Ce trebuie să faci pentru a putea trece peste problemele Declarației 394” - CURS DE SPECIALIZARE ÎN DOMENIUL PROCEDURII FISCALE - 06.10.2016

În cadrul cursurilor de specializare în domeniul fiscal și cel al procedurii fiscale, inițiate de Camera Consultanților Fiscali, în ziua de joi 6 octombrie 2016, la Club Floreasca - Bulevardul Mircea Eliade nr. 1, București, se va organiza cursul cu tema “Ce trebuie să faci pentru a putea trece peste problemele Declarației 394”.

Cursul se adresează consultanților fiscali, precum și tuturor contribuabililor înregistrați în scopuri de TVA și implicit interesați în aflarea ultimelor noutăți privind Declarația 394.

Vor participa în calitate de lectori specialiști din ANAF, care au contribuit la elaborarea Declarației 394, precum și specialiști cu expertiză în aplicarea practică a legislației fiscale și cea a procedurii fiscale.

Înscrierile pentru participarea la acest curs pot fi confirmate până pe data de 4 octombrie 2016, la adresa de e-mail seminar@ccfiscali.ro, sau prin fax, la numărul 0372.87.06.67.

Pentru consultanţii fiscali, participarea la acest curs echivalează cu 5 ore de pregătire profesională.

Pentru Agenda (click aici)

Pentru Formularul de participare (click aici)

Essential SSL