RO  CONTACT  AJUTOR

ACASA   CONTACT   AJUTOR

 

 

Forum de fiscalitate cu tema “Noutăți fiscale 2017 – teorie și practică”

Camera Consultanților Fiscali organizează cea de-a VIII-a ediție a Forumului de fiscalitate cu tema “Noutăți fiscale 2017 – teorie și practică”.

Evenimentul care va avea loc în data de 16 februarie 2017, în București la Clubul Floreasca - Bulevardul Mircea Eliade nr. 1, va constitui prilejul unor dezbateri utile între participanți, respectiv consultanți fiscali, directori financiari, manageri generali și alți reprezentanți ai mediului de afaceri.

Ca de fiecare dată și în cadrul acestei ediții temele propuse vor fi dezbătute de specialiști în elaborarea legislației fiscale din direcțiile de specialitate din cadrul Ministerului Finanțelor Publice și de specialiști cu o vastă expertiză în fiscalitate din cadrul celor mai cunoscute societăți de consultanță fiscală, care vor aborda în special aspectele practice.

Având convingerea că  acest important eveniment organizat de Camera Consultanților Fiscali în ziua de 16 februarie 2017, constituie o oportunitate pentru toți specialiștii din domeniu de a afla informații utile privind noutățile fiscale aduse de anul 2017, precum și implicațiile acestora în aplicarea lor în practică, așteptăm înscrierile dvs. până pe data de 14 februarie 2017 la adresa de e-mail seminar@ccfiscali.ro, sau prin fax, la numărul 0372.87.06.67.

Pentru consultanții fiscali participarea la acest eveniment echivalează cu 5 ore de pregătire profesională.

Pentru Agenda (click aici)

Pentru Formularul de participare (click aici)

Essential SSL