RO  CONTACT  AJUTOR

ACASA   CONTACT   AJUTOR

Seminarul "Expertiza fiscală – teorie și practică", 19 septembrie 2017, București

La cererea consultanților fiscali care au optat pentru efectuarea de expertize fiscale, Camera Consultanților Fiscali din România organizează Seminarul cu tema „Expertiza fiscală – teorie și practică”.

Evenimentul va avea loc în Bucureşti, în ziua de 19 septembrie 2017, la Clubul Floreasca - Bulevardul Mircea Eliade nr. 1, București.

Principalul obiectiv al seminarului îl constituie analiza modificărilor și completărilor aduse Ordonanței Guvernului nr. 65/1994 privind organizarea activității de expertiză contabilă și a contabililor autorizați, prin Legea nr. 162/2017 privind auditul statutar al situațiilor financiare anuale și al situațiilor financiare anuale consolidate.

Se vor dezbate, atât aspectele privind implicațiile noilor modificări asupra activității consultanților fiscali, cât și dificultățile procedurale pe care în continuare le întâmpină consultanții fiscali în practica elaborării expertizelor fiscale judiciare și extrajudiciare.

Pentru consultanții fiscali, participarea la acest eveniment echivalează cu 5 ore de pregătire profesională.

 

Înscrierile pentru participarea la seminar pot fi confirmate până pe data de 15 septembrie 2017,la adresa de e-mail seminar@ccfiscali.ro, sau prin fax, la numărul 0372.87.06.67.

 

Agendă (click aici)

Formular de participare (click aici)