Seminar interactiv “Ultimele modificări aduse mecanismului split TVA prin Legea nr. 275/2017. Întrebări și răspunsuri”

Camera Consultanților Fiscali organizează în ziua de marți 23 ianuarie 2018, la Club Floreasca - Bulevardul Mircea Eliade nr. 1, București, seminarul interactiv cu tema “Ultimele modificări aduse mecanismului split TVA prin Legea nr. 275/2017. Întrebări și răspunsuri”.

Evenimentul, se adresează în egală măsură consultanților fiscali, precum și tuturor celor care doresc să-și aprofundeze cunoștințele în domeniul taxei pe valoarea adăugată și va fi susținut, în calitate de lectori, de doamna Mariana Vizoli și domnul Alin Negrescu, specialiști cu înaltă expertiză în domeniul TVA. Vor fi abordate toate aspectele teoretice și practice legate de mecanismul split TVA, în conformitate cu prevederile Legii nr. 275/2017 pentru aprobarea O.G. nr. 23/2017 privind plata defalcată a TVA.

Seminarul va fi un prilej de a vă adresa direct lectorilor și de a afla răspunsuri la problemele dvs. generate de aplicarea practică a legislației privind split TVA.

Așteptăm înscrierile dvs. la acest eveniment până vineri, 19 ianuarie 2018, la adresa de e-mail seminar@ccfiscali.ro, sau prin fax, la numărul 0372.87.06.67.

Pentru consultanţii fiscali, participarea la acest curs echivalează cu 5 ore de pregătire profesională.

Agenda

Formularul de participare