Seminar interactiv cu tema “Impozitul pe venit și contribuțiile sociale obligatorii. Întrebări și răspunsuri” - 26 septembrie 2019

Camera Consultanților Fiscali organizează în ziua de joi 26 septembrie 2019, între orele 10:00 – 13:00, seminarul interactiv cu tema Impozitul pe venit și contribuțiile sociale obligatorii. Întrebări și răspunsuri”.

Seminarul face parte din noua serie de evenimente inițiate de Camera Consultanților Fiscali, la care participanții au posibilitatea să interacționeze în mod direct, atât cu specialiști în elaborarea legislației fiscale, cât și cu specialiști cu expertiză în aplicarea practică a acesteia.

La evenimentul care se va desfășura la sediul Camerei Consultanților Fiscali din str. Alexandru Constantinescu nr. 61, sectorul 1, București, vor răspunde întrebărilor dumneavoastră doamna Antoaneta Neagoe-Mărusecșef serviciu în cadrul Direcției generale de legislație Cod fiscal și reglementări vamale – MFP și doamna Irina NistorSenior Manager at PwC.

Așteptăm înscrierile dvs. la acest eveniment, în limita locurilor disponibile în sală (40 de locuri), până la data de 24 septembrie 2019, la adresa de e-mail seminar@ccfiscali.ro. Rezervarea locului se va face după confirmarea plății taxei de participare.

 Pentru consultanţii fiscali, participarea la acest curs echivalează cu 5 ore de pregătire profesională.

 Formularul de participare format Word (click aici) Pdf (click aici)