RO  CONTACT  AJUTOR

ACASA   CONTACT   AJUTOR

Seminar interactiv cu tema “Impozitul pe veniturile nerezidenților. Întrebări și răspunsuri” - miercuri, 13 noiembrie 2019

Camera Consultanților Fiscali organizează în ziua de miercuri, 13 noiembrie 2019, între orele 10:00 – 13:00, Seminarul interactiv cu tema “Impozitul pe veniturile nerezidenților. Întrebări și răspunsuri”.

Este al patrulea seminar din noua serie de evenimente inițiate de Camera Consultanților Fiscali, la care participanții au posibilitatea să interacționeze în mod direct, atât cu specialiști în elaborarea legislației fiscale, cât și cu specialiști cu expertiză în aplicarea practică a acesteia.

La evenimentul, care se va desfășura în București, la sediul Camerei Consultanților Fiscali din str. Alexandru Constantinescu nr. 61, sectorul 1, București, vor răspunde întrebărilor dumneavoastră doamna Mihaela Davidovici – specialist MFP și domnul Daniel Pană - Director Tax KPMG.

Așteptăm înscrierile dvs. la acest eveniment până la data de 12 noiembrie 2019, la adresa de e-mail seminar@ccfiscali.ro. Rezervarea locului se va face după confirmarea plății taxei de participare.

NU mai sunt locuri disponibile la acest seminar!