RO  CONTACT  AJUTOR

ACASA   CONTACT   AJUTOR

FORUM DE FISCALITATE “ULTIMELE NOUTĂŢI LEGISLATIVE ÎN DOMENIUL FISCAL”, 4 aprilie 2013 Timișoara

Camera Consultanţilor Fiscali organizează un Forum de fiscalitate având ca temă „Ultimele noutăţi legislative în domeniul fiscal”, joi 4 aprilie 2013, în sala Atena Hotel Timișoara, str. Mărășești nr. 1-3, Timișoara.

Forumul de fiscalitate se adresează în egală măsură, atât consultanţilor fiscali, cât şi reprezentanţilor mediului de afaceri, şi oferă participanţilor prilejul de a se informa asupra modificărilor, de ultimă oră, intervenite în Codul fiscal şi în Codul de procedură fiscală şi de a găsi împreună soluţii în facilitarea aplicării practice a acestor modificări.

Temele prezentate sunt susţinute de specialişti de marcă în elaborarea legislaţiei fiscale şi a celei privind procedura fiscală din Ministerul Finanţelor Publice şi de specialişti în fiscalitate din cadrul marilor firme de consultanţă fiscală.

Având convingerea că tematica propusă va trezi interesul dumneavoastră, am fi bucuroşi dacă aţi onora cu prezenţa acest eveniment, fapt ce poate fi confirmat până pe data de 2 aprilie 2013 la adresa de e-mail seminar@ccfiscali.ro, sau prin fax, la numărul 0372870667.

Pentru consultanţii fiscali, participarea la acest eveniment echivalează cu 5 ore de pregătire profesională.

Click aici pentru:  Agenda seminar.pdf

                           Formular de participare.pdf

                           Formular de participare.doc