EN   RO  CONTACT  AJUTOR
ACASA   CONTACT   AJUTOR

                                                                                                                                                                                                                                                    

Camera Consultanților Fiscali deplânge despărțirea de cel care a fost Ioan Nicolescu, distinsă personalitate, unul dintre fondatorii organizației noastre profesionale.
 
Cu un spirit vizionar, dinamic și o experiență îndelungată în Ministerul Finanțelor Publice,  Ioan Nicolescu și-a adus o importantă contribuție  la dezvoltarea profesiei de consultant fiscal în România.

În acest moment dureros pentru toți cei care l-am cunoscut, cu recunoștință pentru întreaga sa activitate și prietenie, ne luăm rămas bun de la cel care va rămâne pentru totdeauna un exemplu de omenie și profesionalism.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! 

                                                                                                                                                                                                                                                    

Propuneri de modificare a Codului fiscal, a Codului de procedură fiscală și a altor acte normative - martie 2018


Vă comunicăm că la nivelul Ministerului Finanțelor Publice are loc un amplu proces de simplificare și debirocratizare a procedurilor de depunere a declarațiilor fiscale de către persoanele fizice. După finalizarea acestui proces urmează să se simplifice și pentru persoanele juridice.În acest sens, vă rugăm să ne transmiteți pe adresa de email office@ccfiscali.ro, în cel mai scurt timp,  propuneri concrete de modificare a Codului fiscal, a Codului de procedură fiscală și a altor acte normative care să fie înaintate Ministerului Finanțelor Publice.

Vă mulțumim pentru colaborare!