EN   RO  CONTACT  AJUTOR
ACASA   CONTACT   AJUTOR

Telefon de contact temporar

Serviciul de telefonie fixă este temporar deranjat, iar până la refacerea conexiunii la noul sediu ne puteți contacta la următoarele numere de telefon de la Direcția de servicii pentru membri din rețeaua Vodafone: - telefon fix 0372 73 49 59; - fax 0372 87 06 67


Adresa : Str. Alexandru Constantinescu, nr. 61, sector 1, Bucureşti

SEMINAR INTERNAŢIONAL DE  FISCALITATE
ROMÂNIA-UNGARIA

28 OCTOMBRIE 2010

Camera Consultanţilor Fiscali din România organizează Seminarul Internaţional de Fiscalitate România-Ungaria. Evenimentul va avea loc în ziua de  joi 28 octombrie a.c.,  orele 9:00 – 16:30,  în municipiul Cluj-Napoca, la Hotel City Plaza, (str.Sindicatelor nr.9-11) sala Ballroom.

Tema seminarului va aduce în atenţia participanţilor, pe lângă sistemul fiscal din Ungaria şi aspecte legate de profesia de consultant fiscal – rolul şi importanţa acestei profesii în cele două state.

La acest seminar, sunt invitaţi să participe atât consultanţii fiscali cât şi reprezentanţi ai mediului de afaceri din România şl Ungaria.

Participarea la acest seminar poate fi confirmată până la data de 26 octombrie a.c., pe adresa de e-mail seminar@ccfiscali.ro, sau prin fax, la numărul 0372870667.

Click pentru:    Agenda Seminar;
                    
                        Formular de participare.