CURS ONLINE cu tema „Accize și alte taxe speciale” - 20 iunie 2018

Camera Consultanților Fiscali organizează în ziua de miercuri, 20 iunie 2018, între orele 16:30 – 18:30, CURSUL ONLINE cu tema „Accize și alte taxe speciale”.

Cursul se înscrie în cadrul Programului de pregătire profesională continuă aferent anului 2018 și se adresează în exclusivitate consultanților fiscali și consultanților fiscali asistenți - membri ai Camerei Consultanților Fiscali.

Tema cursului va fi prezentată de domnul Ciprian Moisei - consultant fiscal.

Pentru înscriere trebuie să folosiți o adresă de e-mail pe care ați comunicat-o Camerei Consultanților Fiscali.

Participarea la acest curs se poate face doar după achitarea tuturor obligațiilor către CCF.

Consultanții fiscali și consultanții fiscali asistenți care figurează cu restanțe la pregătirea profesională au ocazia să-și completeze numărul de ore de pregătire profesională.

Menționăm că neefectuarea orelor obligatorii de pregătire profesională, atrage după sine neobținerea vizei anuale pentru exercitarea profesiei.

Participarea la acest curs este acreditată cu 5 ore de pregătire profesională.

Înscrierile se fac până pe data 20 iunie 2018 inclusiv.


Cursul va putea fi urmărit în direct, online - audio și video.

Pe durata seminarului se pot adresa lectorului întrebări în scris. Întrebările vor putea fi comunicate în aceeași pagină unde va fi vizionată transmisia.

 

Cerințe tehnice pentru vizionarea cursului:

- Conexiune internet cu viteza de minim 0.8 Mbps

- Boxe de sunet - Versiune recentă de player Flash instalată - se poate descărca gratuit de la adresa: http://get.adobe.com/flashplayer (pentru a putea viziona - allow adobe flashplayer)

- Browserele recomandate pentru vizionarea cursului sunt Google Chrome si Mozilla - Browserul Internet Explorer nu ruleaza optim transmisia live si va recomandam sa nu il folositi pentru vizionare.