Editura Universul Juridic: Codul de procedură fiscală comentat și adnotat cu legislație secundară și complementară, jurisprudență și instrucțiuni – 2022

Camera Consultanților Fiscali are plăcerea să vă prezinte o nouă carte publicată de Editura Universul Juridic: Codul de procedură fiscală comentat și adnotat  cu legislație secundară și complementară, jurisprudență și instrucțiuni – 2022.

Sub textul actualizat al articolelor noului Cod de procedură fiscală au fost înserate acte normative de aplicare (de exemplu, instrucțiunile privind procedura de contestare a actelor administrative fiscale), trimiteri la legislația secundară sau complementară, după caz, precum și extrase din jurisprudența relevantă pentru înterpretarea corectă a dispozițiilor legale. În continuare, au fost incluse comentariile autorului, precum și note referitoare la doctrina și la practica administrativă și judiciară. Toate aceste elemente reprezintă instrumente de validare sau de ghidare pentru formularea propriilor opinii și interpretări ale legislației fiscale.

 În completarea textului Codului, sub formă de Anexe, au fost incluse deciziile Comisiei fiscale centrale și ale Comisiei de proceduri fiscale privind probleme de procedură fiscală; legislația secundară (eșalonari la plată, noua procedură de rambursare a TVA, procedură de restituire a sumelor de la buget, reglementări privind controlul fiscal, prețurile de transfer, soluțiile fiscale anticipate și acordurile de preț în avans); legislația conexă (reglementarea cazierului fiscal – inclusiv lista contravențiilor și a infracțiunilor din domeniul fiscal care se înscriu în acesta, regimul contravențiilor, Legea contenciosului administrativ și Legea evaziunii fiscale).

  

Codul de procedură fiscală comentat și adnotat  cu legislație secundară și complementară, jurisprudență și instrucțiuni – 2022

Autor: Emilian Duca; membru al Camerei Consultanţilor Fiscali din România

 

Pe baza parteneriatului încheiat cu Editura Universul Juridic, membrii Camerei Consultanților Fiscali vor beneficia (în baza numărului de carnet profesional) de un preț special la achiziționarea acestei  lucrări.

Preț de ofertă pentru consultanții fiscali:  112 lei cu reducerea de  25 %preț întreg 149 lei.

PENTRU PLATA RAPIDĂ  ȘI EFICIENTĂ PUTEȚI ACHITA CU CARDUL ACCESÂND ACEST LINK:

https://epl.ro/q/MmduKSx1A9KS3pqJLOB2qqxaFtWng1g=

Taxele de curier sunt în valoare de 15 lei.

Pentru comenzi achitate cu cardul este suficient să cumpletați formularul din link-ul de mai sus, iar pentru plata cu OP sau ramburs vă rugăm să contactați Universul Juridic pe e-mail sau telefon la următoarele date de contact:

E-mail:  distributie@universuljuridic.ro

Tel. 0733772220 /0213149315/ Fax. 021 3149316