CONTACT  AJUTOR

ACASA   CONTACT   AJUTOR

                                                                  

Plata cotizației cu bonificație de 15% - până la data de 15 martie 2023

Stimați consultanți fiscali,

 

Și în anul 2023, puteți beneficia de bonificația de 15% acordată pentru plata anticipată a cotizației fixe și variabile.

Astfel:

  • Pentru plata integrală anticipată a cotizației fixe până la data de 15 martie 2023 (inclusiv) se acordă o bonificație de 15% din cuantumul cotizației fixe stabilite.
  • Pentru plata integrală anticipată a cotizației variabile până la data de 15 martie 2023 (inclusiv) se acordă o bonificației de 15% din cuantumul cotizației variabile declarate, cu condiția depunerii declarației privind activitatea desfășurată în anul 2022, până la data de 15 martie 2023 (inclusiv).

Cuantumul cotizațiilor fixe integrale și diminuate cu bonificația și cotele procentuale aplicabile pentru determinarea cotizațiilor variabile le găsiți aici: http://ccfiscali.ro/taxe-si-cotizatii

 

ATENȚIE! Bonificația de 15% pentru cotizația variabilă nu se acordă dacă declarația de activitate nu este depusă până la această dată – 15 martie 2023.

Vă recomandăm depunerea declarației online (http://ccfiscali.ro/autentificare-membri), deoarece aplicația completează automat datele de identificare, calculează cotizațiile variabile în funcție de sumele introduse de dvs. și asigură confirmarea automată a înregistrării declarației la Camera Consultanților Fiscali.

Essential SSL