CONTACT  AJUTOR

ACASA   CONTACT   AJUTOR

Reacție pozitivă și promptă a fiscului brașovean!

Camera Consultanților Fiscali apreciază diligența și promptitudinea cu care DGRFP Brașov a corectat eroarea cu privire la cota de TVA aplicabilă începând cu 01.01.2024 unei categorii de produse ECO, strecurată în Materialul informativ publicat pe site-ul direcției regionale intitulat „Modificările aduse cotelor reduse de TVA de Legea nr. 296/2023 şi de OUG nr. 115/2023 începând cu 1 ianuarie 2024”.

 

Menționăm că, în scrisoarea către Ministerul Finanțelor, publicată și pe site-ul nostru la data de 25.01.2024 (click aici), am semnalat această eroare și am solicitat măsuri urgente de îndreptare, pentru a se evita inducerea unei stări de confuzie în rândul contribuabililor și consultanților fiscali.

Potrivit Comunicatului DGRFP Brașov de astăzi (click aici), corecția poate fi regăsită la pagina 5 din materialul informativ republicat, care poate fi accesat la următorul link: https://static.anaf.ro/static/10/Brasov/Brasov/TVA_296_115.pdf

 

CCF continuă să promoveze cooperarea transparentă cu ANAF și Ministerul Finanțelor în scopul unei cât mai bune conformări fiscale.

 

Doru Dudaș

Director executiv CCF

Essential SSL