CONTACT  AJUTOR

ACASA   CONTACT   AJUTOR

  

 

 

Conferința Internațională De Drept Fiscal “Perspectives Of Tax Law“ , 14 -15 iunie 2024

 

Vă invităm să participați, în perioada 14 -15 iunie 2024, la Conferința Internațională de Drept Fiscal “Perspectives of Tax Law“, a doua ediție, care va reuni reputați specialiști ai domeniului într-o platformă de dezbateri și cercetare a dreptului fiscal național și internațional.

Conferința va fi și gazda celei de-a cincea ediții a proiectului CEE TAX LAB, lansat în anul 2016 la inițiativa mai multor cadre didactice, cercetători și practicieni din Europa Centrală și de Est (România, Polonia, Serbia și Ungaria) cu suportul unor specialiști de la Bruxelles, familiarizați cu instituțiile și mecanismele Uniunii Europene și OECD, cu intenția dezvoltării cercetării in domeniul dreptului fiscal în țările din centrul și estul Europei.

Această nouă ediție a Conferinței va continua tradiția și va reuni reprezentanți ai mediului profesional și specialiști ai domeniului fiscal din țară și din străinătate datorită eforturilor conjugate ale Facultății de Drept din cadrul ASE, Facultății de Științe Economice din cadrul Universității 1 Decembrie Alba Iulia, Facultății de Drept a Universității de Vest din Timișoara și Facultății de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor a Universității Babeș Bolyai și, nu în ultimul rând, Camerei Consultanților Fiscali din România, în parteneriat cu Fundația ASE și Asociația Română de Dreptul Afacerilor.

Conferința se concentrează pe o arie largă de subiecte din domeniul Dreptului Fiscal și își propune să reprezinte o adevărată platformă de dezbatere între practicieni, cercetători, doctoranzi sau cadre universitare, putând fi prezente atât persoanele care sunt interesate să scrie și să prezinte o lucrare științifică, cât și persoanele care doresc doar să participe la dezbatere în calitate de spectatori.

Evenimentul se va desfășura în limba engleză, la Centrul de Perfecționare ASE „Ion Gh. Roșca”, Complex Predeal - participarea este gratuita și se echivalează cu 5 ore de pregătire profesională.

Pentru informații adiționale, agendă (click aici) și înscrieri, vă invităm să consultați site-ul dedicat conferinței: http://taxlaw.rsbl.ro

Essential SSL