RO  CONTACT  AJUTOR

ACASA   CONTACT   AJUTOR

IMPACTUL FISCALITĂȚII ASUPRA MEDIULUI DE AFACERI Ediția a V-a, 08 octombrie 2015, Hotel Radisson Blu

Legal Magazin Events va organiza ediția a V-a a conferinței ”Impactul fiscalității asupra mediului de afaceri”, pe data de 08 octombrie 2015, la Hotel Radisson Blu din București.

Acest eveniment este organizat cu sprijinul Camerei Consultantilor Fiscali, iar participarea consultanților fiscali la conferinta echivalează cu 5 ore de pregătire profesională.

Evenimentul cu tema Impactul fiscalității asupra mediului de afaceri este unul de referință, care se desfășoară semestrial.

Conferința își propune să genereze dezbateri utile și soluții eficiente pentru creșterea încasărilor la buget și pentru reducerea poverii fiscale.

Consultanții fiscali, avocații specializați în taxe și fiscalitate și directorii financiari din companii și instituții sunt invitați să poarte un dialog constructiv cu autoritățile competente, în vederea clarificării unor aspecte legislative.

Mai multe detalii puteti regasi atasat si accesand link-ul: http://legalmagazin.ro/impactul-fiscalitatii-asupra-mediului-de-afaceri-2/

Atasat gasiti Agenda evenimentului si Formularul de inregistrare.

Inscrierea se poate face pana miercuri, 7 octombrie.

Consultantii fiscali beneficiaza de o reducere de 20% (300 de lei + TVA, de la 375 de lei + TVA pentru ceilalti participanti).

Essential SSL