RO  CONTACT  AJUTOR

ACASA   CONTACT   AJUTOR

 

 

RSM Romania | Invitație „Doing business after BEPS” - 4 aprilie 2017

 

Avem plăcerea să vă invităm la "Doing Business After BEPS’’, un eveniment organizat de RSM Romania, RSM UK, RSM US și British-Romanian Chamber of Commerce.

Datorită faptului că măsurile anti Base Erosion Profit Shifting (BEPS) ale Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economica (OCDE) încep să fie puse în aplicare la nivel mondial, acum, companiile sunt expuse la un mai mare risc de control fiscal, obligații fiscale, penalități si dobanzi de intarziere, dublă impunere, și reputațional. Prin înțelegerea măsurilor anti-BEPS, medul de afaceri va putea să ia decizii asupra celor mai eficace modalități de a aborda strategic schimbările aduse de noua paradigma fiscala.

Pentru a prezenta și discuta teme legate de măsurile anti-BEPS și efectul pe care-l vor avea asupra comunității de afaceri, am invitat profesioniști din domeniu să ne vorbeasca:

Monica Todose - Director, Transfer Pricing and Advance Ruling, ANAF

David R. Jarczyk – CEO, ktMINE

Ken Almand – Head of Transfer Pricing, RSM UK

Enrique Rayon – Senior Manager, International Tax, Transfer pricing, RSM US

Dan Schwartz – Managing Partner, RSM Romania

Luis Carillo - Bureau van Dijk (neconfirmat)

Evenimentul va avea loc pe 4 aprilie 2017, între orele 9 și 14 (cu pauză de pranz) la hotelul Athénée Palace Hilton, București, în Sala “Le Diplomate”. După eveniment, va fi organizat un atelier profesional pe tema prețurilor de transfer si a masurilor anti-BEPS, organizat de specialiști RSM pentru un număr de nu mai mult de 20 de participanți.

Taxa pentru participare este 100 de lei de persoană. Membrii CCFR vor beneficia de o taxă de participare redusa de 70 de lei de persoană. 

Participanții la atelier vor fi acceptați după principiul ,,primul înregistrat, primul acceptat’’.

Vă rugăm să confirmați participarea/să vă înregistrați atat la evenimentul BEPS cat și la atelierul profesional pînă la ora 18 pe 30 martie 2017, online la http://el360.ro/eventlink/login/BEPS_register/

Această invitație este valabilă pentru nu mai mult de trei persoane/firmă.

Așteptăm cu plăcere să vă întalnim la evenimentul nostru.

Informații suplimentare se pot obține la tel. 021/3189150 – Diana Oncioiu (reprezentant RSM Romania)


Cu cele mai bune ganduri,

Dan Schwartz

Managing Partner

RSM Romania SRL

Essential SSL