EN   RO  CONTACT  AJUTOR
ACASA   CONTACT   AJUTOR

                                                                                                                                                                                                                                                    

Camera Consultanților Fiscali deplânge despărțirea de cel care a fost Ioan Nicolescu, distinsă personalitate, unul dintre fondatorii organizației noastre profesionale.
 
Cu un spirit vizionar, dinamic și o experiență îndelungată în Ministerul Finanțelor Publice,  Ioan Nicolescu și-a adus o importantă contribuție  la dezvoltarea profesiei de consultant fiscal în România.

În acest moment dureros pentru toți cei care l-am cunoscut, cu recunoștință pentru întreaga sa activitate și prietenie, ne luăm rămas bun de la cel care va rămâne pentru totdeauna un exemplu de omenie și profesionalism.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! 

                                                                                                                                                                                                                                                    

Conferința „Fiscalitatea Profesiilor Liberale din România”, va avea loc la Palatul Patriarhiei, în data de 31 mai 2018, începând cu ora 09.00

Uniunea Profesiilor Liberale din România, împreună cu Camera Consultanților Fiscali, au deosebita plăcere de a anunța organizarea primei ediții a Conferinței „Fiscalitatea Profesiilor Liberale din România”, ce va avea loc la Palatul Patriarhiei, în data de 31 mai 2018, începând cu ora 09.00.

Locație: Aula Magna a Palatului Patriarhiei, Aleea Dealul Mitropoliei nr. 25, Sector 4, București

 

PROGRAMUL Conferinței “Fiscalitatea profesiilor liberale din România“

09:00-09:30 - Înregistrarea participanților și cafea

09:30-10:00 - Deschiderea lucrărilor Conferinței

Alocuțiuni:

1. ADRIAN VASCU, Președinte, Uniunea Profesiilor Liberale din România

2. EUGEN ORLANDO TEODOROVICI, Ministrul Finanțelor Publice

3. ALEXANDRU PETRESCU, Director General, Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii

 

10:00-12:00 - PANELUL I

Moderatori:

GHEORGHE IALOMIȚIANU - Prim-Vicepreședinte, Uniunea Profesiilor Liberale din România,

DAN MANOLESCU - Vicepreședinte, Uniunea Profesiilor Liberale din România

 

ALEXANDRU DRĂGHICI, Vicepreședinte, Coordonator al Activității de Colectare a Veniturilor Bugetare, Agenția Națională de Administrare Fiscală ALICE GHEORGHIU, Director General Adjunct, Direcția Generală Proceduri pentru Administrarea Veniturilor, Agenția Națională de Administrare Fiscală

Titlul intervenției: ”Perspectiva ANAF asupra “D 212 – Declaratia unica privind impozitul pe venit si contribuțiile sociale”

ROMULUS-DIMITRIE BADEA, Vicepreședinte, Camera Consultanților Fiscali - ”Perspectiva contribuabililor asupra “D 212 – Declaratia unica privind impozitul pe venit si contribuțiile sociale ”

Av. ANTONIO IORDAN, Consilier, Uniunea Națională a Barourilor din România - “Perspectiva și modul de organizare specific profesiei de avocat relativ la tema Conferinței”

Dr. MARINA PÎRCĂLABU, Vicepreședinte, Federația Națională a Patronatelor Medicilor de Familie - “Perspective de dezvoltare ale unei categorii profesionale de bază în sistemul sanitar”

Întrebări și răspunsuri

 

12:00-12:30 Pauză de cafea

12:30-14:30 - PANELUL II

Moderator:

ADRIAN VASCU, Președinte, Uniunea Profesiilor Liberale din România

 

ALEXANDRU PETRESCU, Director General, Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii

OANA LUISA DUMITRU, Șef Departament Relații Internaționale, Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal - "Noutățile aduse de Regulamentul General privind Protecția Datelor".

LAURA TONCESCU, Managing Partner TMO, KPMG Associated Firm • EUGEN VOICU, Președinte, CA – Certinvest – Grup de administrare investiții și pensii private - “Alternative la pensia din sistemul public”.

Întrebări și răspunsuri

 

Participarea la conferință va putea fi echivalată cu ore de pregătire profesională continuă pentru membrii asociațiilor membre UPLR, în funcție de particularitățile fiecărei profesii.

Participarea membrilor Camerei Consultantilor Fiscali va fi echivalată cu 5 ore de pregătire profesională.

Condițiile de participare la Conferință sunt cele menționate în Formularul de înregistrare actualizat anexat (Click aici)

Pagina oficială de Facebook a UPLR este recent lansată, iar scopul acesteia este informarea tuturor membrilor asociaţiilor care fac parte din UPLR şi a altor persoane care practică activităţi profesionale independente, despre activitatea organizaţiei. De aceea, vă invităm să daţi un like paginii noastre aici: facebook.com/uplr.official, iar persoana care a bifat al 150-lea like, dar şi următoarele, numărând din 50 în 50, vor fi premiate cu o invitaţie la evenimentul pe care îl pregătim şi care va avea loc pe data de 31 mai: Conferinţa “Fiscalitatea profesiilor liberale din România”! În cazul în care acea persoană s-a înscris deja, va mai primi o invitaţie. Succes!