EN   RO  CONTACT  AJUTOR
ACASA   CONTACT   AJUTOR

                                                                                                                                                                                                                                                    

Camera Consultanților Fiscali deplânge despărțirea de cel care a fost Ioan Nicolescu, distinsă personalitate, unul dintre fondatorii organizației noastre profesionale.
 
Cu un spirit vizionar, dinamic și o experiență îndelungată în Ministerul Finanțelor Publice,  Ioan Nicolescu și-a adus o importantă contribuție  la dezvoltarea profesiei de consultant fiscal în România.

În acest moment dureros pentru toți cei care l-am cunoscut, cu recunoștință pentru întreaga sa activitate și prietenie, ne luăm rămas bun de la cel care va rămâne pentru totdeauna un exemplu de omenie și profesionalism.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! 

                                                                                                                                                                                                                                                    

CONFERINȚĂ DE FISCALITATE “Reforma fiscală în domeniul impozitului pe venit și al contribuțiilor sociale prin prisma Declarației unice”

Camera Consultanților Fiscali organizează, în exclusivitate pentru membrii săi, Conferința de fiscalitate cu tema “Reforma fiscală în domeniul impozitului pe venit și al contribuțiilor sociale prin prisma Declarației unice”.

Evenimentul va avea loc în ziua de marți 19 iunie 2018, în București la Hotel Marshal Garden - Calea Dorobanți nr. 50B, sector 1.

Participarea este gratuită, iar înscrierile pot fi confirmate - în limita locurilor disponibile - până pe data de 15 iunie 2018, la adresa de e-mail seminar@ccfiscali.ro, sau prin fax, la numărul 0372.87.06.67.

Nu mai sunt locuri disponibile

Prezența la acest eveniment echivalează cu 5 ore de pregătire profesională.

 

Agenda evenimentului (click aici)