EN   RO  CONTACT  AJUTOR
ACASA   CONTACT   AJUTOR

                                                                                                                                                                                                                                                    

Camera Consultanților Fiscali deplânge despărțirea de cel care a fost Ioan Nicolescu, distinsă personalitate, unul dintre fondatorii organizației noastre profesionale.
 
Cu un spirit vizionar, dinamic și o experiență îndelungată în Ministerul Finanțelor Publice,  Ioan Nicolescu și-a adus o importantă contribuție  la dezvoltarea profesiei de consultant fiscal în România.

În acest moment dureros pentru toți cei care l-am cunoscut, cu recunoștință pentru întreaga sa activitate și prietenie, ne luăm rămas bun de la cel care va rămâne pentru totdeauna un exemplu de omenie și profesionalism.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! 

                                                                                                                                                                                                                                                    

CONFERINȚĂ DE FISCALITATE “Priorități în domeniul fiscalității pentru Președinția României la Consiliul UE”

Camera Consultanților Fiscali organizează Conferința cu tema “Priorități în domeniul fiscalității pentru Președinția României la Consiliul UE”.

În perioada Președinției României la Consiliul UE pe agenda Uniunii Europene se vor afla teme de interes major, pentru care România va modera negocieri ce vor conduce la schimbări fundamentale ale sistemului european actual de impozitare.

Conferința își propune să fie un prilej de informare privind modificările viitoare ale fiscalității europene și, în egală măsură, un prilej de dezbatere și schimb de opinii asupra impactului pe care-l vor avea aceste modificări în economia românească.

Evenimentul va avea loc în ziua de miercuri 4 iulie 2018, în București la Hotel Marshal Garden - Calea Dorobanți nr. 50B, sector 1.

Participarea este gratuită, iar înscrierea - în limita locurilor disponibile.

Prezența la acest eveniment echivalează cu 5 ore de pregătire profesională.

Agenda evenimentului (click aici).