EN   RO  CONTACT  AJUTOR
ACASA   CONTACT   AJUTOR

Telefon de contact temporar

Serviciul de telefonie fixă este temporar deranjat, iar până la refacerea conexiunii la noul sediu ne puteți contacta la următoarele numere de telefon de la Direcția de servicii pentru membri din rețeaua Vodafone: - telefon fix 0372 73 49 59; - fax 0372 87 06 67

Adresa : Str. Alexandru Constantinescu, nr. 61, sector 1, Bucureşti

În atenţia membrilor Camerei Consultanților Fiscali

Începând cu data de 1 septembrie 2018, dovedirea calității de reprezentant al clientului în fața organelor fiscale se poate face prin formularul tipizat “Împuternicire pentru consultantul fiscal/societatea de consultanță fiscală” (click aici), aprobat prin Hotărârea Consiliului superior al Camerei Consultanților Fiscali nr. 6/2018, publicată în Monitorul Oficial al România, Partea I nr. 588/2018 (click aici).

Camera Consultanților Fiscali pune la dispoziția membrilor săi, carnete care conțin 30 de împuterniciri - modele tipizate - la prețul de 10 lei (TVA inclus).

Carnetele de împuterniciri pot fi achiziționate direct de la sediul Camerei Consultanților Fiscali din str. Alecu Russo nr.13-19, et. 4 ap. 9, sectorul 2, sau pe bază de comandă scrisă, cu livrare prin curier, la adresa de e-mail: office@ccfiscali.ro. În cazul livrărilor prin curier, se adăugă și cheltuielile de transport.

Informații suplimentare la telefon 021.311.09.66.