EN   RO  CONTACT  AJUTOR
ACASA   CONTACT   AJUTOR

Camera Consultanților Fiscali deplânge despărțirea de cel care a fost Ioan Nicolescu, distinsă personalitate, unul dintre fondatorii organizației noastre profesionale.

Cu un spirit vizionar, dinamic și o experiență îndelungată în Ministerul Finanțelor Publice,  Ioan Nicolescu și-a adus o importantă contribuție  la dezvoltarea profesiei de consultant fiscal în România.

În acest moment dureros pentru toți cei care l-am cunoscut, cu recunoștință pentru întreaga sa activitate și prietenie, ne luăm rămas bun de la cel care va rămâne pentru totdeauna un exemplu de omenie și profesionalism.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

În atenţia membrilor Camerei Consultanților Fiscali

Începând cu data de 1 septembrie 2018, dovedirea calității de reprezentant al clientului în fața organelor fiscale se poate face prin formularul tipizat “Împuternicire pentru consultantul fiscal/societatea de consultanță fiscală” (click aici), aprobat prin Hotărârea Consiliului superior al Camerei Consultanților Fiscali nr. 6/2018, publicată în Monitorul Oficial al România, Partea I nr. 588/2018 (click aici).

Camera Consultanților Fiscali pune la dispoziția membrilor săi, carnete care conțin 30 de împuterniciri - modele tipizate - la prețul de 10 lei (TVA inclus).

Carnetele de împuterniciri pot fi achiziționate direct de la sediul Camerei Consultanților Fiscali din str. Alecu Russo nr.13-19, et. 4 ap. 9, sectorul 2, sau pe bază de comandă scrisă, cu livrare prin curier, la adresa de e-mail: office@ccfiscali.ro. În cazul livrărilor prin curier, se adăugă și cheltuielile de transport.

Informații suplimentare la telefon 021.311.09.66.