EN   RO  CONTACT  AJUTOR
ACASA   CONTACT   AJUTOR

                                                                                                                                                                                                                                                    

Camera Consultanților Fiscali deplânge despărțirea de cel care a fost Ioan Nicolescu, distinsă personalitate, unul dintre fondatorii organizației noastre profesionale.
 
Cu un spirit vizionar, dinamic și o experiență îndelungată în Ministerul Finanțelor Publice,  Ioan Nicolescu și-a adus o importantă contribuție  la dezvoltarea profesiei de consultant fiscal în România.

În acest moment dureros pentru toți cei care l-am cunoscut, cu recunoștință pentru întreaga sa activitate și prietenie, ne luăm rămas bun de la cel care va rămâne pentru totdeauna un exemplu de omenie și profesionalism.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! 

                                                                                                                                                                                                                                                    

Autumn Tax Update Forum 5 octombrie 2018, Bucureşti, Hotel InterContinental Ediția a IV-a

PKF Finconta și BusinessMark au plăcerea să vă anunţe organizarea celei de-a patra ediții a "Autumn tax update forum”, eveniment ce va avea loc pe 5 octombrie 2018 la Bucureşti, Hotel InterContinental, Sala Fortuna, începând cu ora 09:00.

Evenimentul constituie un prilej de analiză și dezbatere a fiscalității în România și reunește reprezentanți ai Ministerului Finanțelor și experți fiscali.

În cadrul evenimentului se vor dezbate subiecte legate de noutățile legislative cu incidență fiscală: TVA – cazuri practice și jurisprudența recentă a CJEU, inspecția fiscală și contestația, aspecte privind impozitul pe profit, fuziuni transfontaliere, impozitarea la ieșire, societăți străine controlate, noutăți la nivel național și internațional în domeniul prețurilor de transfer, BEPS și alte tendințe la nivel global în taxarea profiturilor.

Participarea la eveniment echivalează cu 5 ore de pregătire profesională pentru membrii CCF.

Costul de participare pentru membrii Camerei Consultantilor Fiscali este cu un un discount de 20%: 68 Euro (fata de 85 Euro) + TVA/ participant.

Program

09:00 – 09:30 Înregistrarea participanţilor

09:30 – 11:45 Sesiunea I

11:45 – 12:15 Business coffee break

12:15 – 14:15 Sesiunea a II-a

14:15 – 15:00 Business lunch

 

Speakeri

• Reprezentanți Ministerul Finanțelor Publice

Dan Manolescu, Președinte, Camera Consultanților Fiscali

Maria Popa, Tax Manager, PKF Finconta Narcisa Chirilă, Tax Manager, PKF Finconta

Narcisa Chirilă, Tax Manager, PKF Finconta

Nag Nilanjan, Transfer Pricing Manager, PKF Finconta

Tanți Anghel, Specialist Procedură Fiscală

 

Tematică

• TVA – cazuri practice și jurisprudența recentă a CJEU

• Inspecția fiscală și contestația

• Aspecte privind impozitul pe profit

• Fuziuni transfontaliere

• Impozitarea la ieșire

• Societăți străine controlate

• Noutăți la nivel național și internațional în domeniul prețurilor de transfer, BEPS și alte tendințe la nivel global în taxarea profiturilor

 

Evenimentul este dedicat: directorilor financiari, directorilor generali, controlorilor financiari, consultanţilor fiscali, directorilor economici, directorilor contabili, auditorilor, expertilor fiscali si contabililor.

 

Detalii privind participarea

Costul de participare pentru membrii Camerei Consultantilor Fiscali este cu un un discount de 20%: 68 Euro (fata de 85 Euro) + TVA/ participant

Pentru înscrierea a doi participanti se acordă un discount de 10%, 15% pentru trei participanti si 20% pentru 4 sau mai mulți participanți.

Va rugam sa specificati numarul carnetului de membru in mailul de confirmare a inregistrarii pentru a beneficia de taxa redusa.

 

Pentru a va inregistra in audienta, va rugam sa solicitati formularul de inscriere la office@business-mark.ro.

De asemenea, inregistrara se poate face si online (https://business-mark.ro/event/autumn-tax-update-forum-2/). In acest caz, pentru a beneficia de discount, va rog sa mentionati “Discount 20%” la campul “Additional information - Order notes (optional)” in momentul plasarii comenzii pe site, iar pentru membri CCF, avem rugamintea de a adauga si numarul carnetului de membru.

Mai multe informatii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul BusinessMark: (https://business-mark.ro/event/autumn-tax-update-forum-2/)

Pentru mai multe detalii și înscrieri vă rugăm să contactați Alice Mitru – alice.mitru@business-mark.ro ; 021 313 98 19.