EN   RO  CONTACT  AJUTOR
ACASA   CONTACT   AJUTOR

Telefon de contact temporar

Serviciul de telefonie fixă este temporar deranjat, iar până la refacerea conexiunii la noul sediu ne puteți contacta la următoarele numere de telefon de la Direcția de servicii pentru membri din rețeaua Vodafone: - telefon fix 0372 73 49 59; - fax 0372 87 06 67


Adresa : Str. Alexandru Constantinescu, nr. 61, sector 1, Bucureşti

Conferința “ Ziua Profesiilor Liberale din România “, a XI-a ediție


UPLR

     Luni, 5 noiembrie 2018, Uniunea Profesiilor Liberale din România organizează la Aula Magna a Patriarhiei Române din Aleea Dealul Mitropoliei nr. 25, Sector 4, București,  cea de a XI-a ediție a Conferinței  “ Ziua Profesiilor Liberale din România“. 

     Evenimentul cuprinde două Conferințe, după cum urmează:

a) Conferința cu tema “ Rolul și viitorul profesiilor liberale din România “ , își va desfășura lucrările în intervalul orar 09:30-12:00 și își propune  să evidențieze importanța deosebită a profesiilor liberale pentru societate, precum și rolul lor tot mai mare în realizarea binelui public.

     La această Conferintă vor participa reprezentanti ai unor autorități publice, instituții și organizații relevante pe plan national, precum și ai asociațiilor de profesii liberale care sunt sau nu membre ale Uniunii noastre.

Înregistrarea participantilor se va face între orele 09:00 - 09:30.

    b) Conferința cu tema “Modificarea Ordonanței nr. 2/2000: Perfecționarea cadrului juridic al expertizei judiciare” , care își va desfășura lucrările în intervalul orar 13:00-16:30 ( cu o pauză de cafea între orele 15:00-15:30 ), va trata o temă de mare actualitate pentru membrii profesiilor liberale având în vedere numeroasele dificultăți cu care aceștia se confruntă în activitatea lor curentă relativ la expertiza judiciară.

    Tema Conferinței va fi susținută de către reprezentanți ai Ministerului Justiției, asociațiilor de magistrați, specialiști în domeniu, membri ai profesiilor liberale etc.

    Înregistrarea participanților se face între orele 12:30-13:00.

    Detaliile legate de înregistrarea la Conferința de la punctul b se regăsesc în formularul anexat. (click aici pentru fisierul in format .PDF sau .DOC)

    Programul evenimentului îl puteți vizualiza dând click aici.

Participarea la eveniment echivalează cu 5 ore de pregătire profesională pentru membrii Camerei Consultanților Fiscali.