RO  CONTACT  AJUTOR

ACASA   CONTACT   AJUTOR

Date de contact:
- telefon fix 021 311 09 66; 0372 73 49 59;

- fax: 021 340 40 60; 0372 87 06 67
Adresa CCF: Str. Alexandru Constantinescu, nr. 61, sector 1, Bucureşti, cod postal 011472

Tax & Finance Forum
Cluj-Napoca, 31 octombrie, Hotel Golden Tulip Ana Dome

BusinessMark, cu sprijinul Camerei Consultanților Fiscali, are plăcerea să vă anunţe organizarea unei noi ediții a Tax & Finance Forum, eveniment ce va avea loc pe 31 octombrie 2018, la Cluj- Napoca, Hotel Golden Tulip Ana Dome.

Evenimentul va aborda cele mai importante aspecte legislative și fiscale cu impact asupra mediul de afaceri, principalele provocări pentru contribuabilii români și soluții de adaptare la noile prevederi. Vom prezenta și analiza, alături de experți din cele importante companii de consultanță, tendințe și politici fiscale la nivel internațional, armonizarea legislației românești, principalele modificări și reglementări ale Codului Fiscal și Codului de Procedură Fiscală.

Participarea la eveniment echivalează cu 5 ore de pregătire profesională pentru membrii CCF.

Costul de participare pentru membrii Camerei Consultantilor Fiscali este cu un un discount de 20%: 48 Euro (fata de 60 Euro) + TVA/ participant.


Program
08:30 – 09:00     Înregistrarea participanţilor

09:00 – 11:30     Sesiunea I

11:30 – 12:00     Business coffee break

12:00 – 14:00     Sesiunea a II-a      

14:00 – 15:00     Business lunch


Speakeri:

ALEXANDRU COMĂNESCU, Associate Director, KPMG România
IOANA BARA, Senior Consultant, Consultanță fiscală, PwC România
NADIA OANEA, Partner, Head Of Tax, Grant Thornton
CRISTIANA OPREA, Tax Manager, FiNEXPERT
ADRIAN BOGDAN, Specialist Impozite Indirecte, EY România

 

Tematică

  • TENDINȚE ȘI POLITICI FISCALE la nivel international și armonizarea legislației românești. Implicațiile asupra mediului de business din România. Aspecte legislative și fiscale cu impact asupra mediul de afaceri
  • Principalele MODIFICĂRI ȘI REGLEMENTĂRI ale Codului Fiscal și Codului de Procedură Fiscală
  • Aspecte prind impozitarea directă – DIRECTIVA ATAD (Anti-Tax Avoidance – Directiva împotriva evitării obligațiilor fiscale)
  • PREȚURILE DE TRANSFER - modificări legislative, documentare, control, evitarea dublei impuneri, noutăți în România și la nivel internațional, legislația BEPS
  • TVA - noutăți, deducere, ajustări, rambursare, interpretări legislative, abordarea ECJ, exemple practice. Modificări recente în domeniul TVA. Practica inspecțiilor fiscale în materia rambursării de TVA.
  • Aspecte privind INSPECȚIA FISCALĂ. Controale și litigii fiscale. Tematica abordată în controalele fiscale în perioada recentă. Provocările contribuabililor în cadrul inspectiilor fiscale
  • Modificările aduse taxelor datorate la FONDUL PENTRU MEDIU

 

Evenimentul este dedicat: directorilor financiari, directorilor generali, controllerilor financiari, consultanţilor fiscali, directorilor economici, directorilor contabili, auditorilor, expertilor fiscali si contabililor.


Detalii privind participarea

Costul de participare pentru membrii Camerei Consultantilor Fiscali este cu un un discount de 20%: 48 Euro (fata de 60 Euro) + TVA/ participant.

Pentru înscrierea a doi participanti se acordă un discount de 10%, 15% pentru trei participanti si 20% pentru 4 sau mai mulți participanți.

Va rugam sa specificati numarul carnetului de membru in mailul de confirmare a inregistrarii pentru a beneficia de taxa redusa.


Pentru a va inregistra in audienta, va rugam sa solicitati formularul de inscriere la office@business-mark.ro .

De asemenea, inregistrarea se poate face si online (https://business-mark.ro/event/tax-finance-forum-cluj-napoca-3/  ). In acest caz, pentru a beneficia de discount, va rog sa mentionati “Discount 20%” la campul “Additional information - Order notes (optional)” in momentul plasarii comenzii pe site, iar pentru membri CCF, avem rugamintea de a adauga si numarul carnetului de membru.

Mai multe informatii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul BusinessMark: https://business-mark.ro/event/tax-finance-forum-cluj-napoca-3/
Pentru mai multe detalii și înscrieri vă rugăm să contactați Alice Mitru – alice.mitru@business-mark.ro ; 021 313 98 19.