RO  CONTACT  AJUTOR

ACASA   CONTACT   AJUTOR

 

Business Review anunță cea de-a 17-a ediție a Conferinței Tax & Law Evenimentul de referință se va desfășura în data de 9 aprilie 2019

 

Încă de la prima ediție, Conferința Tax & Law a devenit un reper pentru profesioniștii din domeniul fiscal românesc, cu peste 1.800 de participanţi, 110 de ore de dezbateri pe teme esențiale şi studii de caz, precum și aproximativ 250 de speakeri de top. Cea de-a 17-a ediție a evenimentului va avea loc în data de 9 aprilie 2019, în sala Platinum a Hotelului Sheraton din București. Participanții la eveniment beneficiază de 5 puncte CPD acordate de ACCA, 5 ore de pregătire profesională nestructurată acordate de CAFR și 5 ore de pregătire profesională acordate de CCF.

Agenda evenimentului constă în două paneluri în cadrul cărora discuțiile se vor concentra asupra celor mai importante noutăți legislative din domeniul fiscal, un dialog cu reprezentați de top ai companiilor și ai statului, un workshop tematic susținut în limba română de echipa ATIPIC Solutions și sesiuni de networking. 

Sesiunea de deschidere a evenimentului se va concentra pe principalele modificări fiscale (OUG 114) și impactul lor asupra mediului de business, în special asupra sectoarelor energetic, bancar și telecom, în prezența reprezentanților statului și ai mediului privat. Sesiunea a doua de discuții va detalia efectul schimbărilor fiscale asupra companiilor private, în compania consultanților de top.

Printre speakerii confirmați se numără:

Eugen Orlando Teodorovici, Ministrul Finantelor Publice

Florin Danescu, Presedinte Executiv | ARB

Zoltan Nagy-Bege, Vice Presedinte | ANRE

Frank Hajdinjak, CEO | E.ON Romania

Vasile Ciolpan, Director Directia Comercializare Energie | ROMGAZ

Alexandru Maximescu, Director Reglementare și Afaceri Publice Corporative| OMV Petrom

Madalina Nicola, Head of Accounting & Payroll Department | NOERR Finance & Tax

Raul Mihu, Partner | DENTONS

Dragos Doros, Tax Partner | KPMG Romania

Viorel Sbora, Transfer Pricing Partner | ATIPIC Solutions

 

Membrii CCF interesați să participe la Tax & Law Conference beneficiază de o reducere de 30% la achiziționarea biletelor. Înregistrarea se face la următorul link: https://bit.ly/2IW86JR. Vă rugăm să completați codul de discount “ccf2019” în caseta corespunzătoare din formularul de înregistrare.

Pentru mai multe informații despre eveniment, agendă și workshop, vă rugăm să vizitați pagina web a conferinței.

 

Partenerii evenimentului: Romgaz, Noerr, Dentons, ATIPIC Solutions

Partenerii strategici: ABSL, ACCA, BRCC, CAFR, CCF

 

Essential SSL