CONTACT  AJUTOR

ACASA   CONTACT   AJUTOR

 

 

 

Art. 34 din Regulamentul pentru organizarea examenului de atribuire a calității de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent, aprobat prin Hotărârea Consiliului superior al CCF nr. 11/2020, cu modificările și completările ulterioare

Art. 34. - (1) Persoanele care dețin titlul științific de doctor în domeniul economic/finanțe/contabilitate, membrii comisiilor de buget ale Parlamentului României, precum și personalul de specialitate al acestor comisii care verifică și analizează actele normative din domeniul fiscal supuse spre aprobare Parlamentului pot solicita dobândirea calității de consultant fiscal cu respectarea condițiilor prevăzute la art. 5, iar examenul se va susține sub formă de interviu în fața comisiei de evaluare a Camerei Consultanților Fiscali.

Cerere EXAMEN INTERVIU (consultant fiscal) - .DOC   .PDF

 

(2) Persoanele care îndeplinesc condițiile prevăzute la art. 6 și care au absolvit cu media generală de minimum 8 un program de master acreditat, organizat de instituții de învățământ superior cu profil economic în parteneriat cu Camera Consultanților Fiscali, pot susține examenul pentru atribuirea calității de consultant fiscal asistent sub formă de interviu. Dovada absolvirii programului de master se face cu diploma de master și suplimentul la diplomă.

(3) Persoanele care îndeplinesc condițiile prevăzute la art. 6 și care au promovat un program de studii postuniversitare de formare și dezvoltare profesională continuă organizat de instituții de învățământ superior, în baza acordurilor încheiate de Camera Consultanților Fiscali, pot susține examenul pentru atribuirea calității de consultant fiscal asistent sub formă de interviu.

Cerere EXAMEN INTERVIU (consultant fiscal asistent) - .DOC  .PDF

Essential SSL