CONTACT  AJUTOR

ACASA   CONTACT   AJUTOR

Ajutor


Bine aţi venit în site-ul CAMEREI CONSULTANTILOR FISCALI!

Sugestiile şi întrebările dumneavoastră sunt binevenite pentru a îmbunătăţii site-ul.


Navigare

Pentru o vizualizare optimă utilizaţi:

- rezolutie video optimă 1024x768;
- browsere: Internet Explorer versiune 8.0+, Mozilla FireFox, Google Chrome, Safari, Opera, etc


Site-ul la nivel de navigare

Folosiţi link-urile din secţiunea de navigare rapidă în partea de sus a fiecărei pagini pentru a vă deplasa între diferitele subiecte grupate pe secţiuni de interes a site-ului web al Camerei Consultanţilor Fiscali.
Pentru a reveni la pagina de start www.ccfiscali.ro de oriunde, se utilizează cuvintele "acasă", “prima pagină” din meniul ce apare la accesarea unei pagini secundare indexului site-ului şi de asemenea prin accesarea reprezentării grafice a logo-ului Camerei Consultanţilor Fiscali din zona de navigare stânga sus a fiecărei pagini. Puteţi folosi, de asemenea, link-uri din partea dreaptă a fiecărei pagini pentru a naviga printre domeniile de interes.


Navigare după zone / tipuri de Subiecte (Meniu de Navigare)

Sectiunile de navigare prin site-ul www.ccfiscali.ro sunt enumerate în meniul principal.
De asemenea zone generale de interes sunt enumerate în partea dreaptă în fiecare pagină a site-ului www.ccfiscali.ro.

Butonul Sus
Aveţi posibilitatea de a utiliza butonul "Sus" prin accesarea reprezentării grafice a logo-ului “săgeată sus” situat in partea de jos dreapta a browser-ului dvs., utilizabil pentru a reveni la începutul paginii pe care o vizitaţi în cazul în care acesta depăşeşte dimeniunea pe verticală a ecranului dvs.


Instrumente

Cauta site
Prin utilizarea funcţiei de “căutare inteligentă“ din partea dreapta de sus a antetului de pe fiecare pagină, puteţi să căutaţi pe site-ul Camerei Consultanţilor Fiscali, introducând cuvinte cheie. O listă de pagini cu informaţii disponibile de la Camera Consultanţilor Fiscali vor fi returnate ca fiind disponibile pe site-ul www.ccfiscali.ro acestea fiind returnate conform cuvintelor introduse.


Formatele de fişiere

(.doc)
Unele documente de pe site-ul Camerei Consultanţilor Fiscali sunt în format de document (.doc), utilizatorii trebuie să deţină un software care deschide fişierele cu extensia .doc, mai întâi să descarce un software adecvat, care permite vizualizarea, navigarea, şi imprimarea acestor tipuri de documente. Pdf (Acrobat)
Unele documente de pe site-ul Camerei Consultanţilor Fiscali sunt în format de Portable Document Format (PDF). Aceste documente asigură că utilizatorii vor avea posibilitatea de a obţine documentele în formatul lor original indiferent de platforma, software-ul, sau configuraţiile pe care le folosesc pentru a accesa Internetul.
Pentru a vizualiza documentele în format PDF, utilizatorii trebuie să aibă instalat un software specializat, care permite vizualizarea, navigarea, şi imprimarea documentelor de tip PDF, care este disponibil gratuit de la Adobe reader:

http://get.adobe.com/reader/


Fişiere Imagini

Aceste tipuri de fişiere, nu necesită instalarea şi utilizarea unui software dedicat pentru vizualizare, ele pot fi vizualizate în oricare browser uzual (Internet Explorer versiune 8.0+, Mozilla FireFox, Google Chrome, Safari, Opera, etc.) care poate reda fisiere de tip imagine.


Fişiere Video / Audio

Aceste tipuri de fişiere, necesită instalarea şi utilizarea unui software dedicat, fie RealPlayer sau Windows Media Player, care este disponibil gratuit de la RealNetworks sau Microsoft. Aceste formate de fişiere ne permit să realizăm "stream-uri" pe fişierele audio şi video disponibile pentru utilizatori, ceea ce înseamnă că veţi începe să vedeţi şi să auziţi fără să aşteptaţi pentru ca întreg fişier să fie descărcat.
(Reţineţi că, pentru a auzi pe computer, sistemul dvs. trebuie să aibă o placă de sunet şi difuzoare sau căşti.)


Fişiere Audio

Unele fişiere audio de pe site-ul Camerei Consultanţilor Fiscali sunt în format ".mp3". Aceste fişiere de sunet pot fi redate folosind un player standard inclus în soundplayerul computerului dvs. cu sistem de operare - de exemplu, Microsoft Media Player pentru Windows, SoundMachine pentru Macintosh.

(Reţineţi că, pentru a auzi audio pe computer, sistemul dvs. trebuie să aibă o placă de sunet şi difuzoare sau căşti.)


Contact

Pentru întrebări, asistenţă, sugestii, reclamaţii sau orice alte probleme privind site-ul Camerei Consultanţilor Fiscali, vă rugăm să trimiteţi un e-mail către webmaster@ccfiscali.ro.


Essential SSL