CONTACT  AJUTOR

ACASA   CONTACT   AJUTOR

CONFERINȚA ORDINARĂ ANUALĂ A CAMEREI CONSULTANȚILOR FISCALI 14 APRILIE 2022

Conferinţa ordinară anuală a Camerei Consultanţilor Fiscali (CCF) se va desfăşura în data de 14 aprilie 2022, la ora 1000, în sistem online - teleconferință.

În caz de neîntrunire a cvorumului statutar, teleconferința va avea loc în aceeași zi, la ora 1030.

La lucrările teleconferinței pot participa toți membrii Camerei Consultanților Fiscali, membri activi si inactivi, care nu înregistrează obligații restante față de Camera Consultanților Fiscali la data la care se înscriu la teleconferință, dar nu mai târziu de 11 aprilie 2022, data-limită de înscriere, respectiv:

  1. au depus toate declarațiile de activitate cu termen de depunere până în anul 2021 inclusiv;
  2. nu înregistrează obligații de plată neachitate cu termen de scadență până în anul 2021 inclusiv;
  3. nu înregistrează restanțe la orele de pregătire profesională stabilite în obligația acestora, conform normelor legale emise de Camera Consultanților Fiscali, până în anul 2021 inclusiv.

Înscrierile la teleconferință se pot face în perioada 4 aprilie – 11 aprilie 2022.

Procedura tehnică de înscriere, participare și exercitare a votului urmează să fie publicată pe site-ul CCF, cu cel puțin 2 zile înainte de începerea perioadei de înscriere.

Pe site-ul CCF puteți viziona și următoarele documente:

  1. Ordinea de zi (click aici)
  2. Detalii procedurale privind teleconferința:
    • Hotărârea privind convocarea Conferinței ordinare anuale a Camerei Consultanților Fiscali (click aici)
    • Regulamentul și Procedura generală pentru organizarea și desfășurarea alegerilor pentru Consiliul superior al Camerei Consultanților Fiscali, Comisia de auditori statutari și Comisia de apel, prin vot electronic, din data de 14 aprilie 2022 (click aici)

Atenție - pentru înscriere trebuie să aveți o adresă de e-mail validă care să se afle deja în baza de date a CCF la data înscrierii. Pentru actualizarea adresei de e-mail, verificați adresa pe care o aveți în baza de date a CCF accesând contul de membru: http://www.ccfiscali.ro/autentificare-membri 

Browserele recomandate pentru vizionarea conferinței sunt Google Chrome și Mozilla Firefox.

Browserele Microsoft Internet Explorer, Microsoft Edge nu rulează optim transmisia live și vă recomandăm să nu le folosiți pentru vizionare.

 

Essential SSL