CONTACT  AJUTOR

ACASA   CONTACT   AJUTOR

CONFERINȚA ORDINARĂ ANUALĂ A CCF ȘI SEMINARUL DE FISCALITATE - 18 APRILIE 2024

     Camera Consultanților Fiscali (CCF) organizează Conferinţa ordinară anuală în data de 18 aprilie 2024, ora 1230, la Institutul Național de Statistică, Sala de Conferințe, Bdul. Libertății nr.16, sectorul 5, București.

      În caz de neîntrunire a cvorumului statutar, conferința se va relua în aceeași zi și în același loc, la ora 1300.

     La lucrările conferinței pot participa toți membrii Camerei Consultanților Fiscali care nu înregistrează obligații restante față de Camera Consultanților Fiscali la data înscrierii la conferință,  respectiv :

           a) au depus toate declarațiile de activitate cu termen de depunere până în anul 2023 inclusiv;
           b) nu înregistrează obligații de plată neachitate cu termen de scadență până în anul 2023 inclusiv;
         c) nu înregistrează restanțe la orele de pregătire profesională stabilite în obligația acestora, conform normelor legale emise de Camera Consultanților Fiscali, până în anul 2023    inclusiv.
 
  Membrii Camerei Consultanților Fiscali cu drept de vot, pot participa prin prezență fizică sau pot fi reprezentați în baza unei împuterniciri acordată unui alt membru cu drept de vot înscris la conferință. Un membru poate reprezenta la lucrările conferinței cel mult 5 persoane.
 
  Modelul de împuternicire este disponibil în contul dumneavoastră de membru. Împuternicirile completate și semnate se  transmit la adresa de e-mail office@ccfiscali.ro, iar originalul acesteia se depune de către reprezentant la Secretariatul conferinței, înainte de începerea lucrărilor.
 
   Camera Consultanților Fiscali, după închiderea lucrărilor conferinței, vă invită să participați  începând cu ora 15:00, și la Seminarul de fiscalitate cu tema: Fiscalitate teoretică și aplicată   
 
   Înscrierile pentru participarea la conferință și la seminarul de fiscalitate, cu prezență fizică, se pot face în perioada 1 aprilie – 11 aprilie 2024, în limita locurilor disponibile, din contul de membru de pe site-ul CCF, în care ajungeți prin butonul “INSCRIERE” de mai jos.

 

Agenda zilei (click aici)

Ordinea de zi a conferinței (click aici)

 

Essential SSL