CONTACT  AJUTOR

ACASA   CONTACT   AJUTOR

Financial Outcome. Închiderea anului financiar 2023, aspecte privind IFRS și noutăți fiscale pentru 2024, București - eveniment hibrid, 15 decembrie 2023

 

BusinessMark, cu suportul Camerei Consultanților Fiscali, are plăcerea să vă anunţe organizarea “Financial Outcome. Închiderea anului financiar 2023, aspecte privind IFRS și noutăți fiscale pentru 2024”, ce va avea loc pe 15 decembrie 2023, în format hibrid, atât onsite (în locația Hotspot Workhub București), cât și online.

Conferința va reuni consultanți fiscali și specialiști în fiscalitate, care vor aborda cele mai importante noutăţi legislative cu impact fiscal, aspecte ce trebuie avute în vedere pentru închiderea exercițiului financiar 2023 – spețe contabile și fiscale, principalele tendințe privind IFRS și raportarea non-financiară.

 

 

Detalii privind participarea:

Costul de participare pentru consultanții fiscali, membri ai Camerei Consultanților Fiscali este cu un discount de 30%.

Costurile de participare pentru înscrierea în perioada de early bird (până în data de 10 decembrie) sunt:

  • 350 RON (față de 500 RON) + TVA/persoană pentru participarea fizică, în locația Hotspot Workhub București.
  • 280 RON (față de 400 RON) + TVA/persoană pentru participarea online.

Pentru înscrierile efectuate după data de 10 decembrie, costurile de participare vor fi:

  • 420 RON (față de 600 RON) + TVA/persoană pentru participarea fizică, în locația Hotspot Workhub București.
  • 350 RON (fata de 500 RON) + TVA/persoană pentru participarea online.

 

În cazul în care sunteți interesați și nu puteți participa la eveniment, puteți achiziționa înregistrarea conferinței la prețul de 400 RON + TVA.

La înscrierea a doi participanți se acordă un discount suplimentar de 10%, 15% pentru trei participanți și 20% pentru 4 sau mai mulți participanți.

Pentru a beneficia de discount vă rugăm să introduceți codul “CCF30”, iar pentru echivalarea celor 5 ore de pregătire profesională avem rugamintea să adăugați în câmpul “Funcție” și codul de membru CCF.

Înregistrarea  participanților se face online, direct pe pagina evenimentului, accesând următorul link:  https://business-mark.ro/event/financial-outcome-2023/

Detalii despre eveniment și înscriere se pot obține și  la adresa de e-mail: office@business-mark.ro sau la numărul de telefon : 021 313 98 19.

Essential SSL