CONTACT  AJUTOR

ACASA   CONTACT   AJUTOR

TaxEU Forum 2024 Bucuresti & Cluj-Napoca, februarie 2024

TaxEU Forum aduce în prim-plan noile prevederi din Codul Fiscal și schimbările de paradigmă în fiscalitate aduse de noul an, oferind o perspectivă de ansamblu asupra ultimelor reglementări legislative.

 

 

A XVIII-a ediție TaxEU Forum Bucuresti va avea loc pe 8-9 februarie 2024, la Hotel JW Marriott. Ediția cuprinde o zi de conferință, cu 4 sesiuni pline de informații utile despre noile reglementări fiscale și o zi dedicată celor 8 seminare specializate care vor răspunde problemelor cauzate de schimbările momentului în legislația fiscală.

PROGRAM (click aici)       VORBITORI (click aici)       ÎNSCRIERE LA EVENIMENT (click aici)

 

Prima ediție TaxEU Forum organizată în Cluj-Napoca va avea loc pe 28-29 februarie 2024, la Radisson Blu Hotel și va cuprinde o zi de conferință cu noutăți legislative din domeniul fiscal și o zi dedicată celor 4 seminare specializate care vor prezenta spețe actuale și exemple practice.

PROGRAM (click aici)       VORBITORI (click aici)       ÎNSCRIERE LA EVENIMENT (click aici)

 

Membrii Camerei Consultanților Fiscali vor beneficia de discount pentru ambele ediții TaxEU Forum 2024, pe toată perioada înscrierilor. Pentru a obține o reducere de 25%, vă rugăm sa introduceți codul TAXEUCCF24 în paginile de înregistrare de pe site, dedicate fiecarei ediții. De asemenea, pentru echivalarea participării la eveniment cu ore de pregatire profesională, vă rugăm să menționați funcția și numărul de carnet de membru CCF în formularul de înscriere.

Essential SSL